16. rujna 2012.

Gdje su mi ključevi?

Ovog proljeća u brdu smo radili terasu i nakon završetka radova obradovalo me je što je ostalo nekih okrajčića lamperije.Međutim, nisam bila oduševljena što su svi bili pofarbani lazuritom.Već sam imala u glavi šta s njima napraviti ali nisam znala kako će se akrilna boja slagati sa podlogom tamnog lazurita.
Moj dobri mužić mi je lamperiju izrezao, zalijepio i probušio rupice za trakicu, a na meni je bilo da realiziram projekt.
Preko lazurita sam spužvicom natapkala akrilnu boju,nakon sušenja malo sam rubove pošmirglala finim šmirglom.Na to sve sam zalijepila salveticu i zavezala satensku trakicu.Mesingane kukice sam kupila u željezariji.Eto, od ostataka lamperije zgodan poklončić.
Napravila sam ih nekoliko(sve su bile različite) i već ih podijelila.
Svima su se svidjele i rekli su da im baš to treba i da nikada ne znaju gdje su im ključevi.
E,sada samo da ne zaborave objesiti ključeve!


                                             Ova je otišla u Biograd n/m


                                                      Ova još čeka vlasnika.

Broj komentara: 5:

  1. Ovo ti je ispalo savršeno!!!!Prva salveta mi se toliko sviđa da bih ju polijepila po cijeloj kući:)Pohvala za iskorištavanje otpadnih materijala,izradu,ideju i sam uradak:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Sonaj!Salvetica kupljena u Konzumu.I meni je super jer je podloga bijela pa se ne moram mučiti sa toniziranjem akrilne boje.Kada je isčupkam prstima uopće se vidi prijelaz i to mi je stvarno odlično.Izgleda kao da je slikano!

      Izbriši
  2. E ovo je pravi ukras za kuću, baš mi se sviđa daska s ružicama. Odlična ideja!

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelepo izgleda, stvarno! I ja volim od ostataka nečega napraviti nešto, a naročito volim kad vidim nepoverenje i tuđim očima. Tada sam još sigurnija, a najlepše je kad u tim istim očima, vidim oduševljenje i istu onu konstataciju TI NISI NORMALNA, ali u pozitivnom kontekstu. Dakle kod mene se ono pre i posle svodi na istu rečenicu, samo drugačije izgovorenu.

    OdgovoriIzbriši