12. ožujka 2013.

Uskrsne čestitke

Evo približava nam se Uskrs i ja radim punom parom.
Za ovaj puta sam se odlučila pokazati vam čestitke koje sam radila i još ih radim.Napravila sam ih tehnici veza na papiru ili kod nas poznat kao zlatovez na papiru.Radila sa koncem za vezenje jer mi zlatovez nekako bolje pristaje za Božić.
Tehnika je stvarno zarazna i dosta brzo se radi,za razliku od quillinga koji je iscrpljujuće precizan i zahtijeva dosta vremena.Iako mi se vez na papiru jako sviđa ni quilling nisam zapostavila.Njime sam napravila par uskrsnih čestitki od kojih sam većinu već poklonila i dvije čestitke za krizmu koje sam radila po narudžbi.Bila sam jako vrijedna što se kreativnog rad tiče a to najbolje zna količina opranog veša koji me strpljivo čeka za peglanje.
Mislim da ću se narednih dana ostaviti kreativnosti i prihvatiti manualnosti jer još uvijek nemam moći da pucnem prstima i kućanski posao se sam obavi.


Prvo moj quilling:čestitka za Uskrs i čestitke za krizmu.





I vez na papiru(Uskrsni):





Vez na papiru (za sve prigode):





Broj komentara: 9:

  1. čestitke su stvarno predivne , svaka ti čast :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Wow, prekrasne čestitke! Posebno mi se sviđa ona prva.

    OdgovoriIzbriši
  3. Veliko umeće i preciznost krase tvoje radove, ali vez na papiru oduševljena sam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vez na papiru ti je divan, i ja sam ga malo radila, vrlo lijepa tehnika.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vez je jako lep, čestitke su odlične. Kad god otkrijem novu tehniku uvek mi se čini lepša od prethodne, a meni se vidi po ručku koji bude krajnje jednostavan, kad god radim nešto kreativno, jer se toliko udubim i zanesem da zaboravim na sve.

    Drago mi je da si dobro, da si ozdravila i da si vredna, jer to znači više postova.

    OdgovoriIzbriši
  6. Divne su čestitke! Čak moram priznat da si me ovaj put više oduševila tehnikom veznja! Sviđa mi se što si radila koncem u boji (nisam ljubitelj zlatne pa mi taj detalj zlatoveza nikad nije 'sjeo'). Divna je tehnika.... volila bi je naučit jednog dana!

    OdgovoriIzbriši
  7. Jako lijepe čestitke..sviđa mi se vez na papiru, super.
    Navrati do mog bloga, čeka te blog-nagrada.

    OdgovoriIzbriši
  8. Draga Silvija čeka te nagrada na mom blogu svrati:)

    OdgovoriIzbriši
  9. Dali bi mi htjeli poslati te šablonice za uskrs? ja sam u potrazi ali nigdje ih ne mogu naći. htjela bih napraviti par čestitki i poslati obitelji :) super radiš

    OdgovoriIzbriši