28. prosinca 2012.

Božić u mom domu

Prošao je  Badnjak, Božić,Sv.Stjepan i Sv.Ivan.
Sve smo to dobro proslavili uz bogat blagdanski stol i ukrašene domove.
Stiže nam Silvestrovo.Njemu se posebno radujem jer je to i moj imendan.Ponovno ćemo slaviti ali sad dugo u noć jer treba ispratiti Staru i dočekati Novu godinu.
Sa približavanjem Silvestrova nekako uvijek zbrajam i oduzimam sve što je bilo u staroj godini i donosim novogodišnje odluke.
Dosada moje zbrajanje i oduzimanje dovelo me do zaključka da ova godina i nije bila tako loša.Ako zanemarimo financijsku krizu i to što se osjeti da je sve skuplje i skuplje a novaca sve manje i manje, sve ostalo bilo je baš kako treba.Cijela obitelj bila je više-manje zdrava i to je ono što mi je najvažnije.Sve ostalo pada u drugi plan i sve ostalo je manje važno.Fala Bogu da nisam od onih koji kukaju za nečim čega nemaju nego sam zahvalna na onom što imam.Za iduću godinu se nadam samo da neće biti gora nego ova.U siječnju me očekuje operacija i sve moje želje su zasada usmjerene tome da sve sretno prođe.Pošto sam po prirodi umjereni optimist znam da će biti sve u redu.
Odoh ja još malo proanalizirati ovu godinu koja je na izmaku a vama ostavljam sličice Božićne atmosfere u mom domu.Broj komentara: 8:

 1. Savršeno. Prosto rečeno savršeno.

  Drago mi je da je kod vas sve kako treba, da ste se lepo proveli, a tako i da nastavite i u 2013.

  Naravno da će sve biti u redu što se operacije tiče, o tome neću ni da mislim. Eeeee, napravićeš ti još torti i torti, a držim te za reč i za onu pogaču što si mi obećala. Prema tome, sve mora biti dobro, jer reč je reč.

  OdgovoriIzbriši
 2. Meni se posebno dopada žito, ta svježa, zelena boja.

  OdgovoriIzbriši
 3. Toplina doma,to je bitno,kao zdravlje i sreća...Bit će sve dobro!

  OdgovoriIzbriši
 4. Divnih li božićnih detalja, osobito me se dojmilo žito i dekoracija s kuglom:)))Sretno ti bilo i u 2013. godini, budi vedra, vesela,optimistična i kreativna!!!!Sretno:)))

  OdgovoriIzbriši
 5. Prekrasne blagdanske dekoracije!!!!
  Želim ti sreću i da sve prođe u redu...

  OdgovoriIzbriši
 6. Wow looks amazing and heavenly.
  http://ajourneyintoquilling.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 7. U ovom postu se vidi kreativac na djelu, dekoracije su prekrasne!
  Sve najbolje u Novoj godini!

  OdgovoriIzbriši