26. studenoga 2012.

Nešto novo i nešto reciklirano

Već svi znamo da naša Mare sa bloga *mare*-ri nepresušan izvor ideja koje nesebično dijeli pa sam tako i ja iskoristila jedan njen tuturijal i izradila kutijicu koja je čekala već dugo vremena da joj se podari svečano ruho.Razlika između moje i Marine kutijice je u tome što sam ja svoju "postarala" bitumenom i ja sam za 3D koristila POTCH 3-D .Toliko sam bila zadovoljna izgledom starog srebra da sam reciklirala jedan stari okvir koji je sakupljao prašinu na tavanu.
 Evo i rezultata moga rada:




Broj komentara: 7:

  1. Baš je lepo ispala kutija, a i okvir. Skroz drugačije izgleda. Nikada ne bih rekla da je aluminijumska folija upitanju :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Milice.Kod Mare na blogu(imaš link u postu)detaljno je objašnjen postupak.Stvarno izgleda kao staro srebro.Zaboravila sam napomenuti da sam sve prelakirala akrilnim lakom kako se folija ne bi oštetila od korištenja.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kutijica je dobila pravo svečano ruho, izgleda fenomenalno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično si "sredila" kutijicu, svaka čast i okvir je fantastičan.

    OdgovoriIzbriši
  5. Da,i ja rado posećujem Mare i njen blog i volim ljude koji su spremni da podele svoje ideje sa drugima.

    Radovi su ti lepi, a ja, kao pristalica reciklaže, podržavam ovakav potez. Zar nije šteta baciti ovakav ram?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma,nisam ga ni planirala baciti,Dugo,dugo je bio na tavanu.Malo je velik pa još moram razmisliti šta staviti u njega.Razmišljam da ga pretvorim u okvir na koji ću vješati naušnice ili tako nešto...

      Izbriši