24. listopada 2012.

Čestitke s ljubavlju 2

Svatovi za koje sam pravila čestitku su prošli pa sada mogu objaviti sličice.
Radila sam je u mojoj omiljenoj tehnici quilling-a.Ptičice sam vidjela kod Lin i ukomponirala ih u cvetni dizajn.Boje su jesenske a uklopile su se u boje koje su prevladavale u svatovima.Čestitka je bila povelika tako da sam za nju morala i kovertu napraviti.








A kako jako volim quilling možete vidjeti i na sljedećim slikicama.To su pilići koje sam radila za Uskrs ali slikice nikada nisam objavila pa evo ih sada.














Broj komentara: 14:

  1. Divan quilling i čestitka,savršeno motano, ukomponirano:)Pilići su jako zanimljivi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitka je prekrasna, baš obožavam te boje!

    OdgovoriIzbriši
  3. Sve je lepo urađeno, a ja, eto, nemam sreće nikad da dobijem ručno urađenu čestitku. Izuzetak su deca, koja mi redovno prave nešto, jer znaju da to volim.
    Nadam se da se mladencima svidela, jer pokloniti nekome tako nešto, znak je posebnosti, u svakom ppogledu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se uvijek trudim sve čestitke raditi ručno.Žao mi je što nismo malo više kao amerikanci.Oni za sve živo daruju čestitke.To što nemaš sreće da ti netko daruje čestitke ja želim promijeniti.Pošalji mi na mail(silvijakrznaric@gmail.com)svoju adresu i ja ću te obradovati sa par Božićnih čestitki koje upravo radim.

      Izbriši
    2. Jao, pa ti si zlatna! Nemaš pojma koliko si me sad obradovala. Nisam to rekla zbog toga, da bi mi poslala, nego zato što je istina. Prosto volim ručni rad, volim kad neko radi nešto specijalno za mene, kad uloži sebe, ljubav, trud...

      Izbriši
    3. Ma ne brini ništa.Nisam mislila da si ono napisala da bih ti nešto poslala.Ja jednostavno volim darovati ono što napravim a pogotovo kada netko zna cijeniti ručni rad.Sutra šaljem čestitke.

      Izbriši
  4. Čestitka je fenomenalna, a tek pisanice. Odlično, svaka čast

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitka je divna.A pilići su toliko slatki da bi im teško tko odolio.

    OdgovoriIzbriši
  6. genijalno!!! Čestitku bi ja uokvirila i na zid stavila - toliko je dobra! A jaja bi mi ostala za dogodine jer ih ne bi imala srca pojest ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Curke,hvala svima na komentarima.Moram reći da mi je drago što vam se sviđa ono što radim.Veliki je poticaj kada netko pohvali ono što je tebi zadovoljstvo i hobi.
    Tina:za sve čestitke koje sam napravila znam da su uokvirene pa tako će vjerojatno završiti i ova.
    Jaja su svi kojima sam ih poklonila i sačuvali jer im je jednostavno bilo žao pokvarti slatke male piliće.

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam dosad stigla komentirati, ali već sam više puta pogledala ovaj tvoj post od miline. Čestitke i pilići su divni, tehnika mi je potpuno nepoznata, ali rezultira krasnim radovima. Jako si me zainteresirala za quilling, čujemo se!

    OdgovoriIzbriši
  9. Morati ćemo se povezati na skype.Ja ću tebi pokazati quilling a ti meni kako radiš figurice.

    OdgovoriIzbriši