20. svibnja 2012.

Moja prva nagrada

U blogerskim vodama sm tek odnedavna i već sam dobila nagradu,doduše ne kao bloger nego kao sljedbenik.Draga blogerica Jasna sa bloga Kao igra poslala mi je divan paket sa tonom salveta i još puno toga jer sam postala njena 150-ta sljedbenica.Kada mi se javila i zamolila da joj pošaljem adresu bila sam iznenađena i pomalo skeptična,jer sam ja osoba koja je u životu dobila samo majicu enigmatskog časopisa Skandinavka.
I tako..pošaljem ja adresu u četvrtak ili petak, a u ponedjeljak poštar već na vratima.To mi je bio jedan od najboljih dana ovoga mjeseca.Paket nije baš omalen i naravno odmah ga otvorim,a unutra...svega i svačega.Ima tu salveta za dobrih 20-tak projekata,jedan anđeo od krep papira da čuva paket,broševi od organze,prekrasan leptir koji je obješen na moju zavjesu,magnetići, dva srčeka i naravno njena nezobilazna kutija za naočale.Uostalom pogledajte sami:







Jasna me stvarno iznenadila i razveselila i ovim putem želim joj se javno zahvaliti.
Hvala Jasna!
Ah, kako je divno imati nove prijatelje,zar ne?

4 komentara:

  1. Divna nagrada,samim tim kad dodje sasvim neocekivano.Slazem se,divno je imati noveprijatelje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Drago mi je da su ti se moje rukotvorine svidjele. Pozdrav od Jasne!

    OdgovoriIzbriši
  3. Complimenti!! buona giornata...ciao

    OdgovoriIzbriši
  4. wow! Fantastično! Nije u pitanju poklon kao poklon,nego pažnja i prijateljstvo. Oduševljena sam, a na mom blogu imaš nagradicu, kao znak dobrodošlice među blogere.

    OdgovoriIzbriši