20. listopada 2012.

Košarice od čokolade



Jučer sam objavila post sa svatovskim tortama i nekim blogericama je bilo žao što nisam slikala košarice u krupnom planu.I meni je bilo žao ali jednostavno u onoj žurbi oko dostave torti jednostavno sam zaboravila.Dobro da sam se sjetila slikati ih uopće.Danas ponovila avanturu zvanu košarice od čokolade i donosim vam sličice i to krupnog plana.


Ovo je prazna a ovako izgleda puna:



Može i uz kavu ili bez nje:




Ukusne,zasitne i zovu na još...

Broj komentara: 8:

  1. To se traži! Svaka čast na ponavljanju izrade košarica, nakon onoliko svadbenih meni se definitivno ne bi dalo, ha, ha... Košarice su krasne izvana, a punjenje im djeluje jako zamamno iznutra... Kako si postigla da su ti tako ravne po unutrašnjoj stjenci? Pretpostavljam da si čokoladu prelijevala i rotirala košarice, ali da su tako ravne i glatke ispale, to mi je nekako već umjetnost.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čokoladu sam mazala žlicom i to tako da sam prvi puta namazala stranice i na dno stavila malo više čokolade a drugi puta mazala samo stranice jer je dno bilo dovoljno debelo tako da mu nije trebao drugi sloj.















      Izbriši
  2. Uh, kasno je, al sad mi se, tvojom krivicom, jede nesto slatko :)))

    OdgovoriIzbriši
  3. Joooj, kako si ti divna:)))Išla si ponovno praviti košarice jer si propustila slikanje...Ma , svaka ti čast:)Divim ti se!!!Košarice su mi jedna od najoriginalnijih jestivih ideja:)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala što misliš na nas, a korpice su neodoljive za pojesti.

    OdgovoriIzbriši