tag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post7775355985296501863..comments2022-03-01T03:56:46.331-08:00Comments on Kreativa Silvija: Jedna kumovska tortaKreativa Silvijahttp://www.blogger.com/profile/15739382687788651369noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-23118350577814145712012-10-04T09:45:14.814-07:002012-10-04T09:45:14.814-07:00Hvala!Hvala!boysmamahttps://www.blogger.com/profile/14833240112999888204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-29442192029280439002012-10-04T07:56:11.342-07:002012-10-04T07:56:11.342-07:00Postavila sam post sa tutorijalom ra ružice.Ako ti...Postavila sam post sa tutorijalom ra ružice.Ako ti nešto nije jasno slobodno pitaj.Kreativa Silvijahttps://www.blogger.com/profile/15739382687788651369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-88531017635845030352012-10-04T07:27:45.692-07:002012-10-04T07:27:45.692-07:00Ma, gledala sam tutoriale na webu gdje svi koristi...Ma, gledala sam tutoriale na webu gdje svi koristi te profi alate za ružice pa me to malo kočilo. Daj, molim te, barem kratko opiši što radiš sa korama od jaja, sad ću ih imati hrpu nakon pečenja torti. Stavljaš ih između latica?boysmamahttps://www.blogger.com/profile/14833240112999888204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-1518951658012327392012-10-03T08:45:38.569-07:002012-10-03T08:45:38.569-07:00Naravno da ih radim ručno.One kupovne su preskupe ...Naravno da ih radim ručno.One kupovne su preskupe i nekako identične.Ako želiš mogu napraviti tutorijal pa ga objaviti sutra.Nisam mislila da bi to nekome bilo zanimljivo.Potrebna ti je samo modlica za izrezivanje promjera oko 3 cm(možeš koristiti i čep od recimo konjaka)čačkalice i kore od jaja i naravno fondan u željenoj boji.Nikakve spužvice ni tuljci ti nisu potrebni.Kreativa Silvijahttps://www.blogger.com/profile/15739382687788651369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-81397681557824278942012-10-03T03:39:51.884-07:002012-10-03T03:39:51.884-07:00Krasna ti je ova kumovska torta! Ja imam za nedjel...Krasna ti je ova kumovska torta! Ja imam za nedjelju napraviti 2 krsne torte, od kojih jedna mora zablistati sa anđelićem u zlatnim detaljima, a druga torta mora biti samo ukusna, ha, ha... Drugu tortu bih radila samo od šlaga (po dogovoru, jer je ledeni vjetar u pitanju, pa da ne bi bilo nezgoda), ali ju svejedno ne bih ostavila čistu. Jako mi se sviđaju ove ružice, ali ih nisam nikad radila i malo me strah i počinjati bez alata (spužvice, centralnog tuljca, i sl.)... Znam da fondant ne ide na šlag, ali smislila bih ja njima neko postolje. Moje pitanje je: jesi li ih radila ručno i kako? Jer vidjela sam puno tih ružica po tortama i nisu me se dojmile ko tvoje, ove izgledaju baš prirodno.boysmamahttps://www.blogger.com/profile/14833240112999888204noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-4387459476327724622012-06-13T00:12:22.798-07:002012-06-13T00:12:22.798-07:00e, i izgleda upravo tako - da je nestala u trenu! ...e, i izgleda upravo tako - da je nestala u trenu! Stvarno si se potrudila, bravo!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-64477525305846864182012-06-12T10:14:04.512-07:002012-06-12T10:14:04.512-07:00Izglada primamljivo sa ovim kremama u sredini!Izglada primamljivo sa ovim kremama u sredini!Fikretahttps://www.blogger.com/profile/15084906332163232653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-66293161996144287192012-06-11T23:26:09.577-07:002012-06-11T23:26:09.577-07:00Imamo isto pravilo - ne obraćam pažnju na pećnicu ...Imamo isto pravilo - ne obraćam pažnju na pećnicu dok iz nje ne počne mirisati ono što se unutra peče. To je znak da će skoro biti gotovo.What's for dessert?https://www.blogger.com/profile/00441694518345606700noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-60092023590813368602012-06-11T09:08:37.274-07:002012-06-11T09:08:37.274-07:00Rođendanska je već smišljena.Tičino je napravljen,...Rođendanska je već smišljena.Tičino je napravljen,Bumba klaun je već snimljen i razrađen. U petak palim rernu i bacam se na posao.<br />Idući post biti će o magičnoj smjesi koja mora uspjeti od prve.Kreativa Silvijahttps://www.blogger.com/profile/15739382687788651369noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-27557103787028586342012-06-11T09:01:45.138-07:002012-06-11T09:01:45.138-07:00Verujem ti da je nestala, a kako i nebi? Ja volim ...Verujem ti da je nestala, a kako i nebi? Ja volim suve kolače, a kad kažem kremaste stvari, mislim na gomilu šlaga i sve ono što nema koru i ne peče se, tako da ovu tvoju tortu ne bih stavila u kategoriju kremastih. Nema veze, ovako ili onako, sviđa mi se. Volim ove kore od belanaca pune oraha, lešnika, a ni suvo voće nema mane.Nataša https://www.blogger.com/profile/08632020616673124111noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3215523643618316320.post-42543263057047911952012-06-11T09:00:51.095-07:002012-06-11T09:00:51.095-07:00Odlično izgleda.A sad je na redu druga ali rođenda...Odlično izgleda.A sad je na redu druga ali rođendanska torta.Pa molim posvetiti se tome. I malo o toj čarobnoj masi koja nije baš jednostavna kako kažu.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03401906543213948053noreply@blogger.com